Exclusive Cars

Car Watching

Elke dag komen er mooie auto’s beschikbaar en we kunnen die natuurlijk niet allemaal delen op de website. Maar het is wel mogelijk om hier een watcher in te stellen dan houden we dat merk, model en typte auto in de gaten op onze kanalen in Japan. Als we een geschikt exemplaar vinden dan doen we een bod en regelen we de import.

Mark Leemans

Exclusive Cars

Stap 1.

Vul het onderstaande formulier in en geef uw voorkeuren door. We bepalen samen een scherpe prijs. U betaalt 10% van dit bedrag vooraf als borg.

Stap 2.

Wij houden de Japanse markt in de gaten en geven u een seintje als er een geschikt exemplaar te koop staat. Als u akkoord gaat doen wij een bod op de auto.

Stap 3.

Indien het bod in Japan is geaccepteerd dan regelen we dat de auto op transport wordt gezet naar Nederland. Bij deze stap betaald u 40% van het eindbedrag plus de betaalde borg.

Stap 4.

Geduld hebben is een schone zaak. Wij gaan aan het werk om de auto te importeren. Van het moment van transport tot aan de afgifte van het kenteken kan 2 tot 2,5 maand zitten. Wij zorgen voor alle keuringen en een verse APK.

Stap 5.

Aflevering. Zodra we het kenteken ontvangen kan de auto op naam worden gezet. Na betaling van de overige 50% leveren we de auto op en kunt u er van gaan genieten.

Vul onderstaand formulier in om een Car Watch in te stellen. We nemen snel contact met je op!

Op zoek naar een Exclusive Car?

Vraag hier vrijblijvend een offerte op. 

Naam
Email
Telefoon
Waar bent u naar op zoek?
0 of 500

Over Exclusive Cars Import Japan.

Ontstaan uit liefde voor de auto. Maar waarom Japan!? Persoonlijk waren we al tijden op zoek naar een BMW E64 youngtimer met een lage kilometerstand. In Nederland hebben deze meestal meer dan 200.000 kilometer op de teller, en in Duitsland vaak nog meer. Tijdens onze zoektocht zijn we uitgekomen in Japan waar auto's nog met dezelfde liefde worden behandeld als wij dat doen. Japanners rijden niet veel kilometers en de APK eisen zijn zeer streng. De eerste door ons geïmporteerde BMW is geweldig. We hebben daarom besloten om de import ook voor andere liefhebbers in Nederland te gaan doen. Zo is Exclusive Cars Import Japan opgezet, van de liefhebber, voor de liefhebber. We hebben direct toegang tot meer dan 250.000 exclusieve auto's per week waaronder Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volvo en andere exclusieve merken. Op bestelling ook bijvoorbeeld Ferrari, Lamborghini en dergelijke. Engelse auto's, zoals Aston Martin zijn vrijwel altijd rechtsgestuurd en leveren we ook alleen op bestelling.

Insert Content Template or Symbol